SwimSquad


 

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Voor wie?

Om het maximum uit de sessies te kunnen halen verwachten we van de deelnemers dat ze toch minstens 100m kunnen zwemmen. De techniek schaven we wel bij tijdens de trainingen, maar we hebben niet de ruimte tijdens de SwimSquad om je borstcrawl aan te leren. 

Denk je dat je nog niet in aanmerking komt, maar will je toch de borstcrawl aanleren, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren voor onze "Start To Crawl" mogelijkheden.


TechniekThreshold/CSSLange duurtraining

Maandag 6u30-7u30

Maandag 20u-21u

Woensdag 06u30-07u30Zaterdag 7u30-8u30 (of 9u00)
            
           
           
De focus tijdens deze training ligt op drills en techniek, met heel wat tips om uw zwemstijl verder te verbeteren. Hierbij is een correcte uitvoering veel belangrijker dan de gezwommen afstanden.
Wens je uw snelheid te verbeteren in het zwembad en in open water over een afstand langer dan 400m, dan is deze sessie voor jou!
Het doel van deze sessies is namelijk het verbeteren van uw CSS (=Critical Swim Speed). 
Voor deze training is het dus heel belangrijk dat iedere zwemmer zijn CSS snelheid kent en het testen van deze CSS en vergelijken met vorige resultaten is een vast onderdeel van deze training.

Wil je liever een langere training doen, dan is dit jouw training! Dit is een training tussen de 3500 en 5000m (tot 9u00)


Hoe kan ik deelnemen?

Het registreren voor de SwimSquad is heel eenvoudig en loopt via een automatisch reservatie systeem. Je hoeft geen lidgeld te betalen, maar we werken met een beurtenkaart. Je betaalt enkel als je aanwezig bent. Simpel toch!

Je kan op elk moment van de dag zelf een sessie boeken of een beurtenkaart aankopen. Je kan door omstandigheden toch niet op de training aanwezig zijn? Geen probleem, je kan tot 12 uur vòòr aanvang van de training kosteloos annuleren.

Als je voor de eerste keer wenst te betalen voor een individuele sessie, ga dan onmiddellijk naar stap2

We hebben verschillende opties van beurtenkaarten. Hoe hoger het aantal beurten op uw kaart, hoe lager de prijs per sessie wordt. Betaling kan met kredietkaart. Heb je geen kredietkaart of wens je een factuur, laat ons dit weten en we vinden wel een oplossing.

 
       


5-beurten kaart

14,5€ / sessie

Bestel hier

15-beurten kaart

13,5€ / sessie

Bestel hier

25-beurten kaart

12,5€ / sessie

Bestel hier