Start To CrawlDit programma is bedoeld voor mensen die graag vrije slag willen aanleren maar er niet in slagen om 25m aan een stuk te zwemmen. 

We beginnen helemaal vanaf het begin en bouwen stap voor stap op. 

Aangezien dit een individuele reeks is, gaan we pas verder naar de volgende stap indien je alles goed onder de knie hebt. Je krijgt voldoende tijd om de ademhaling, lichaamsrotatie, beenbeweging, armbeweging,... degelijk aan te leren om tenslotte alles samen te brengen in uw nieuwe zwemtechniek! In eerste instantie zwem je met zwemvliezen maar het is natuurlijk de bedoeling om uiteindelijk zonder te zwemmen.


In de eerste les wordt er helemaal nog niet gezwommen en proberen we een correcte ademhaling aan te leren. Dat zal misschien wat raar aanvoelen, maar heb geduld, en je zal verbaasd zijn hoe snel je uw techniek onder controle zal hebben.


We voorzien 5 lessen van 45' voor deze serie. Elke sessie is individueel waardoor we 100% kunnen focussen op jouw prioriteiten.


Stappenplan

Kostprijs - 275€


De eerste lessen worden gegeven in een (outdoor) privé-zwembad met tegenstroomsysteem. Daardoor kunnen we heel flexibel zijn met het inplannen van de sessies. Alhoewel dit helemaal vrij te kiezen is, raden we toch aan om niet al te veel tijd tussen de sessies te laten.


Deze lessen gaan door in een (verwarmd) outdoor zwembad met tegenstroom.