Video analyse en correctie sessie

Een video analyse is veruit de meest efficiënte manier om uw zwemtechniek te verbeteren. De video analyse en correctie sessie die we aanbieden mag gerust bij de best beschikbare manieren worden gerekend. Tijdens deze sessie wordt de zwemmer niet alleen gefilmd in high definition (boven en onder water), maar tijdens dezelfde sessie worden de beelden, samen met de zwemmer, bekeken en geanalyseerd. Nog steeds tijdens dezelfde sessie worden ook nog de meest specifieke drills juist aangeleerd, die op korte termijn de zwemprestaties naar een hoger niveau zullen brengen. 

De volledige analyse wordt opgenomen en geregistreerd om achteraf opnieuw te bekijken. 

Hoe werkt het?
Video opnames in high definition tijdens het zwemmen met onze speciaal ontworpen video camera

We filmen 2 keer waarvan de 2de keer met de EO Swimbetter sensoren wordt gezwommen. Met deze sensoren, de powermeter voor de zwemmer als het ware,  kunnen we heel nauwkeurig het traject van de handen boven en onder water volgen en kunnen we zien waar je eventueel de grip op het water verliestSamen met de zwemmer worden de beelden bekeken. Door heel regelmatig de vergelijking te maken met hoe de elite zwemmers het doen kan heel duidelijk worden aangegeven waar het probleem zit en hoe dit kan worden opgelost.

Tijdens de video analyse wordt er niet alleen gefilmd maar worden de bewegingen van de arm ook effectief gemetenmet de EO Swimbetter sensoren. We kunnen de signalen zelfs live koppelen aan de video.


Na het bekijken en analyzeren van de beelden hebben we een heel goed beeld van de prioriteiten om beter en efficiënter te gaan zwemmen. Met deze informatie gaan we aan de slag en worden de meest efficiënte oefeningen aangeleerd om aan de grootste prioriteiten te werken.


Wat kost het?

Voor een eerste video analyse en correctie sessie wordt 140€ gerekend. 


Hoe reserveren?

Via ons automatisch registratie systeem kan je zelf uw plaatsje vastleggen. 

De analyse's gaan door in het Zwembad van Zwevegem op deze vaste tijdstippen:

Lukt het niet op deze tijdstippen, laat het ons weten en we zoeken wel iets dat past.

Kies hier uw slot en wordt onmiddelijk doorgeschakeld naar de betalingsmodule: